[b]Steam ID :[/b][color=#f39c12]STEAM_0:0:141301907[/color]
[b]Steam adı:[color=#2980b9]Jvor[/color]
Oyun içi isim: [i][color=#3498db]PVT 3528 Jvor[/color][/i]
Garry's Mod oynama süren:[color=#2ecc71]iki hesabım toplam 4 bin saat[/color]
Yaşın:[color=#2ecc71]15[/color]
Mikrofonun varmı:[color=#2ecc71]var[/color]
Birazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt:[color=#e74c3c]Ben Genelde Dark RP Oynarım Fakat Önceki Sunuculardada Oynadım Ve Filimleri İzledim Ve Komut Bilgimde Var Bu Yüzden Katıldım Alıma[/color]
=21pxRoleplay Kuralları & Örnekli Sorular
RDM Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
[color=#c0392b]Örneğin Bir Jedi Girdi Sunucuya Gemide Herkesi Öldürdü Bu Bir Rdmdır[/color]
[color=#9b59b6]Açılımı:Random Death Match[/color]
NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
[color=#16a085]Açılımı:New Life Rules[/color]
[color=#f1c40f]Bir Oyuncu Droid Fabrikasında Baskında Öldü Orda Spawnlanıp Herkesi Öldürdü Fakat 3 dk geçmeden yaptı Yada 3 DK Geçmeden Gemi Alıp Gidip Öldürmesi[/color]
Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
[color=#1abc9c]Meta Gaming Örneğin Fazla Starwars rpde kullanılmaz Bildiğim Kadarı İle Fakat şimdi Bir Klonun Gizli Görevde Lightsaberi Gözükmüyorken aha bunda kılıç var demesi gibibirşey fakat sadece modelde olduğu için[/color]
FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
[color=#4e5f70]FearRP Darkrp De Bİr Kişi Silah Çekti Envanterden Silah Çekip Vurmaktır[/color]
[color=#999999]StarWarsdada Benzer Fakat Bir Jedi Kılıç Çekti Silahı Elinde Değildi Çekti Vurdu Bunun Gibi[/color]
FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
[color=#16a085]FDA Sunucuda Fading Door Olmadan Kullanılamaz Fading Door Abusedir Fakat Sunucuda Asansör Var Onunlada Yapabilirler sürekli çağırıp kapatmak çağırıp kapatmaktır[/color]
Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]:
[color=#c0392b]Prop Push[/color]
[color=#2ecc71]Prop Kill[/color]
[color=#9b59b6]Prop Climb[/color]
[color=#f1c40f]Prop Abuse[/color]
[color=#9b59b6]PropBlock[/color]
[color=#c0392b]Prop Fly[/color]
[color=#9b59b6]PropSave[/color]
[color=#1abc9c]PropAbuse[/color]
RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
[color=#e67e22]Revenge RP NLR a Yakın Birşeydir Mesela Starwars RP Den Örnek Veriyim Bir Jedi Sithi Öldürdü Bu Sefer Sith Bilmemne İntikam Der Yetkili Olur Ona Kin Besler Yani Yedirememek İntikam Gİbi BİŞİ :D[/color]
Neden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?:
[color=#27ae60]Ben Kendime Güveniyorum Oyun Oynama Saatim Tecrübem Ve Komut Bilgime Dayanarak :D[/color]
Dipnot: Oradan buradan baktığınız , diğer başvurulardan aldığınız cevaplarla bize gelmeyin. Geldiğiniz zaman ileriki zamanlarda hem kendinizi küçük düşüreceksiniz[/b]
[color=#e2e2e2][b]DipnotV2: [/b][/color][color=#e2e2e2][b]Hızlı hızlı yazıp basit başvurular göndermeyin , zamanınızı ayırın[/b][/color]
Steam ID :STEAM_0:0:141301907
Steam adı:Jvor
Oyun içi isim: PVT 3528 Jvor
Garry's Mod oynama süren:iki hesabım toplam 4 bin saat
Yaşın:15
Mikrofonun varmı:var
Birazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt:Ben Genelde Dark RP Oynarım Fakat Önceki Sunuculardada Oynadım Ve Filimleri İzledim Ve Komut Bilgimde Var Bu Yüzden Katıldım Alıma
=21pxRoleplay Kuralları & Örnekli Sorular
RDM Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
Örneğin Bir Jedi Girdi Sunucuya Gemide Herkesi Öldürdü Bu Bir Rdmdır
Açılımı:Random Death Match
NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
Açılımı:New Life Rules
Bir Oyuncu Droid Fabrikasında Baskında Öldü Orda Spawnlanıp Herkesi Öldürdü Fakat 3 dk geçmeden yaptı Yada 3 DK Geçmeden Gemi Alıp Gidip Öldürmesi
Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
Meta Gaming Örneğin Fazla Starwars rpde kullanılmaz Bildiğim Kadarı İle Fakat şimdi Bir Klonun Gizli Görevde Lightsaberi Gözükmüyorken aha bunda kılıç var demesi gibibirşey fakat sadece modelde olduğu için
FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
FearRP Darkrp De Bİr Kişi Silah Çekti Envanterden Silah Çekip Vurmaktır
StarWarsdada Benzer Fakat Bir Jedi Kılıç Çekti Silahı Elinde Değildi Çekti Vurdu Bunun Gibi
FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
FDA Sunucuda Fading Door Olmadan Kullanılamaz Fading Door Abusedir Fakat Sunucuda Asansör Var Onunlada Yapabilirler sürekli çağırıp kapatmak çağırıp kapatmaktır
Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]:
Prop Push
Prop Kill
Prop Climb
Prop Abuse
PropBlock
Prop Fly
PropSave
PropAbuse
RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
Revenge RP NLR a Yakın Birşeydir Mesela Starwars RP Den Örnek Veriyim Bir Jedi Sithi Öldürdü Bu Sefer Sith Bilmemne İntikam Der Yetkili Olur Ona Kin Besler Yani Yedirememek İntikam Gİbi BİŞİ :D
Neden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?:
Ben Kendime Güveniyorum Oyun Oynama Saatim Tecrübem Ve Komut Bilgime Dayanarak :D
Dipnot: Oradan buradan baktığınız , diğer başvurulardan aldığınız cevaplarla bize gelmeyin. Geldiğiniz zaman ileriki zamanlarda hem kendinizi küçük düşüreceksiniz
DipnotV2: Hızlı hızlı yazıp basit başvurular göndermeyin , zamanınızı ayırın