Konu Kapatildi

Locked
Red Edildi
134 views
.
「N3M」 said previously:

Oyun İçi Adınız:Obi Wan Kenobi
Şikayetçi Olduğunuz Oyuncu/Yetkili:Kit Fisto  http://steamcommunity.com/id/kaiserybebesi/
Şikayetiniz: RP Sirasinda Vader Yetkili Olarak Asansörü Buga Sokuyor ve Trolluyor
Varsa SS Veya Video  Şahitler :Slarus Neyo 

İtiraz ediyorum Vader adlı yetkilisi ne ben değilim ne de bir bağlantım yoktur. İFTİRA ATIYOR!

Konu Kapatildi 

Allah Aşkına Physics Gun Yetkim Olmadan World Proplarını Tutma Yetkim Olmadan Nasıl Buga Sokabilirim Kardeşim Ve Troll Kısmına Geldiğimizde İse Despiyi Kılıç İle Şakasına Öldürdüm Kızmadı Zaten ? Bu Troll Değil Sizin RP nize Bir Zararım Yok

Signed By BloodWolf

Şahit Kabul Edilmemektedir.
Üst rütbeler daha iyi bilir. Fakat böyle durumlarda screenshot alabilirsiniz. çok zor birşey değil f12 ye basıyorsunuz.

Şimdi Sith'tim Belanı
Jvor [4J] said previously:

Allah Aşkına Physics Gun Yetkim Olmadan World Proplarını Tutma Yetkim Olmadan Nasıl Buga Sokabilirim Kardeşim Ve Troll Kısmına Geldiğimizde İse Despiyi Kılıç İle Şakasına Öldürdüm Kızmadı Zaten ? Bu Troll Değil Sizin RP nize Bir Zararım Yok

Bu Arada Failrp Yaptığınızdan Dolayı Warn Atığım İçinmi Sebepsizce Şikayet Ediyorsunuz(RP De İsot Satılır Diye Bağırıyordu).

Signed By BloodWolf

Zaten söylendiği gibi ise. Admin yetkisinin altındakiler Perma Props(World)'ları yönetemez.

Şimdi Sith'tim Belanı
Konu Kapatildi
Reply