Tony Stark Başvuru Formu

121 views
Steam ID :Tony Stark
Steam adı:TonyStark (79912345)
Oyun içi isim:Tony
Garry's Mod oynama süren:900 SAAT
Yaşın:17
Mikrofonun varmı:var
Birazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt:yaşım 17ankarada yaşıyorum lise 3 e gidiyorum 
Bize Hangi Serverlede Hangi Yetkide Oynadığını Yaz[Yoksa Boş Bırak]:FreemanRP=Başadmin Osmanlı=Modorator(ama bıraktım sebebi ise darkrp ninn bana sacma gelmesi) Raven MedivalRP Başadminlik yaptım. adını hatırlamadıgım birkaç server daha var.

=21pxRoleplay Kuralları & Örnekli Sorular
RDM Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:RDM ROL  yapmadan adamı öldürmek için bir sebebin olmadan birini vurmaktır.

NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:NRL öldügün yere tekrar gidip seni öldüren kişiyi hatırlaman ve adamı öldürmen dir .Nrl a girince herşeyi unutman gerekir yani seni vuran adam ne iş yaptıgın gibi

Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Bir kişinin adını sana soylemeden bilmek meslegini okumak ve soylemek. Yani kişinin önce size kendini tanıtması demek 

FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:FearRp korku rolü demektir yani birisi sizin kafanıza silah dayıyor ise o adamdan kormanız gerekir ve adama göre hareket etmeniz gerekir. yani adam kafanıza silah dogrultugunu soyluyorsa siz sihalhınızı çekip o kişiyi vuramazsınız

FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
Feading Door Abuse  Bir kapıyı açıp açıp kapatmak.
Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]:Propkil bir proop ile bir kişiyi öldürmek PropSurf altına bir prop alarak uçmak PropBlock geçilmeyecek şekilde proplarla bir yeri kapatmak

RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Birisi seni öldürünce adamı sırf intikam için gidip öldürmek ama bu nrl a girer seni vuran kişiyi unutman gerekir.

=14pxNeden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?:Çünkü Daha önce bir çok deneyimim oldu oyunun kurallarını nasıl rol yapılacagını admin yetkilerinin nasıl kulanılacagını çok iyi biliyorum oyuncuları nasıl eglendirecegimi farklı eventler yaparak saglıyorum.

Bence Alınması Gereken Birisi Deneyimi Var Ve RP Si Başarılı...

Signed By Jvor

Reply