[color=#2ecc71]Basit & Olmazsa olmaz bilgiler paylaşmayın.[/color]
[color=#e74c3c]Steam ID :[/color] [b]STEAM_1:1:112662467[/b]
[color=#e74c3c]Steam adı:[/color] [b]Visenyλ [/b]
[color=#e74c3c]Oyun içi isim[/color]: [b]501st Fives 3131 Visenyλ [/b]
[color=#e74c3c]Garry's Mod oynama süren: [/color][b]747 Saat[/b]
[color=#e74c3c]Yaşın: [/color][b]17[/b]
[color=#e74c3c]Mikrofonun varmı:[/color] [b]Evet [/b]
[color=#e74c3c]Birazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt:[/color] [b]İsmim Batuhan Soyadım Baydar 17 Yaşındayım İstanbul'da oturuyorum. Baya uzun bir Garry's Mod geçmişim var. Lise 3. Sınıfım hobilerim Kitap okumak (Özellikle Fantastik) Büyük bir Star Wars hayranıyım bunun sebebi ise Hayal gücü ile oluşturabilecek en iyi seri olması. [/b]
[color=#e74c3c]Bize Hangi Serverlede Hangi Yetkide Oynadığını Yaz[Yoksa Boş Bırak]:[/color]
[color=#1abc9c]Roleplay Kuralları & Örnekli Sorular[/color]
[color=#e74c3c][i][u]RDM[/u] Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:[/i][/color]
[b]Boş yere bir sebep olmaksızın durup dururken birisini öldürmek.[/b]
[color=#e74c3c]NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:[/color]
[b]NLR Çoğu server'da kullanılan ve kullanılması gereken bir kuraldır. Bana göre en önemli kurallardan biridir. Bu kurala göre öldükten sonra geçmişteki hayatımızı unutmalıyız ve yeni bir hayata başlamalıyız. Yani bu kurala göre öldükten sonra yepyeni bir hayata başlarız ve önceki hayatımızdan kalan her şeyi unuturuz.[/b]
[color=#e74c3c]Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:[/color]
[b]MetaGame Kuralı bir oyuncu bize ismini söylemeden şayet bu rpdeki jobuda olabilir. Bunları bize söylemeden veya öğrenmeden rolde kullanmamızdır.[/b]
[color=#e74c3c]FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:[/color]
[b]FearRP Adı üzerinde korku rolüdür. Buna serverimizden bi örnek vereyim. Mesela 10 Droid 1 Tane Cumhuriyet Klonuna Dur! Teslim Ol! gibi emirlerde bulunuyorsa mantıken bu klon Droidler ne dediyse yapması gerekir. Tek başına 10 Droidin emrilerine karşı gelerek onlara ateş etmesi %100 de %100 bir FearRP Örneğidir. Kısaca Rolumuzu sadece ekran başında değil adeta oyunun içindeki karakter bizmişiz gibi yeri geldiğinde korkmamız gerek[/b]ir.
[color=#e74c3c]FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:[/color]
[b]Açılımından ne olduğu gayet anlaşılan bir kuraldır. Açılımı Fading Door Abuse'dir. Koyduğumuz Fading Door'u kötü kullanmaya denir.[/b]
[color=#e74c3c]Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]:[/color]
[color=#e74c3c]PropSurf:[b] [/b][/color][b]Gun ile propu altına alarak uçmaktır.[/b]
[color=#e74c3c]PropPush:[/color] [b]Gun ile Propu alıp bizi veya başkasını ittirmektir.[/b]
[color=#e74c3c]PropBlock: [/color][b]Propla kapıları (Örnek Fading Door koyduğumuz yerin önünü), girişleri vb. Yerleri kapatıp geçilmez hale getirmektir.[/b]
[color=#e74c3c]PropKill:[/color][b] Prop ile insanları öldürmektir.[/b]
[color=#e74c3c]PropClimb[/color]:[b] Propları sıraya dizerek bir yere tırmanmaktı[/b]r.
[color=#e74c3c]RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:[/color]
[b]Beni birisi öldürdüğünde doğup gidip onu öldürürsem RevengeRP olur. Birisi bizi öldürdüğünde doğduğumuzda kimin öldürdüğünü unutmamız gerekir.[/b]
[color=#e74c3c]Neden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?:[/color]
[b]Şu ana kadar hiç yetkili olmadım ama Garry's Mod Üzerinde çoğu şey biliyorum. Adaletli ve Düzgün bir şekilde görevimi yapacağıma inanıyorum.[/b]
Basit & Olmazsa olmaz bilgiler paylaşmayın.
Steam ID : STEAM_1:1:112662467
Steam adı: Visenyλ
Oyun içi isim: 501st Fives 3131 Visenyλ
Garry's Mod oynama süren: 747 Saat
Yaşın: 17
Mikrofonun varmı: Evet
Birazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt: İsmim Batuhan Soyadım Baydar 17 Yaşındayım İstanbul'da oturuyorum. Baya uzun bir Garry's Mod geçmişim var. Lise 3. Sınıfım hobilerim Kitap okumak (Özellikle Fantastik) Büyük bir Star Wars hayranıyım bunun sebebi ise Hayal gücü ile oluşturabilecek en iyi seri olması.
Bize Hangi Serverlede Hangi Yetkide Oynadığını Yaz[Yoksa Boş Bırak]:
Roleplay Kuralları & Örnekli Sorular
RDM Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
Boş yere bir sebep olmaksızın durup dururken birisini öldürmek.
NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
NLR Çoğu server'da kullanılan ve kullanılması gereken bir kuraldır. Bana göre en önemli kurallardan biridir. Bu kurala göre öldükten sonra geçmişteki hayatımızı unutmalıyız ve yeni bir hayata başlamalıyız. Yani bu kurala göre öldükten sonra yepyeni bir hayata başlarız ve önceki hayatımızdan kalan her şeyi unuturuz.
Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
MetaGame Kuralı bir oyuncu bize ismini söylemeden şayet bu rpdeki jobuda olabilir. Bunları bize söylemeden veya öğrenmeden rolde kullanmamızdır.
FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
FearRP Adı üzerinde korku rolüdür. Buna serverimizden bi örnek vereyim. Mesela 10 Droid 1 Tane Cumhuriyet Klonuna Dur! Teslim Ol! gibi emirlerde bulunuyorsa mantıken bu klon Droidler ne dediyse yapması gerekir. Tek başına 10 Droidin emrilerine karşı gelerek onlara ateş etmesi %100 de %100 bir FearRP Örneğidir. Kısaca Rolumuzu sadece ekran başında değil adeta oyunun içindeki karakter bizmişiz gibi yeri geldiğinde korkmamız gerekir.
FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
Açılımından ne olduğu gayet anlaşılan bir kuraldır. Açılımı Fading Door Abuse'dir. Koyduğumuz Fading Door'u kötü kullanmaya denir.
Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]:
PropSurf: Gun ile propu altına alarak uçmaktır.
PropPush: Gun ile Propu alıp bizi veya başkasını ittirmektir.
PropBlock: Propla kapıları (Örnek Fading Door koyduğumuz yerin önünü), girişleri vb. Yerleri kapatıp geçilmez hale getirmektir.
PropKill: Prop ile insanları öldürmektir.
PropClimb: Propları sıraya dizerek bir yere tırmanmaktır.
RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:
Beni birisi öldürdüğünde doğup gidip onu öldürürsem RevengeRP olur. Birisi bizi öldürdüğünde doğduğumuzda kimin öldürdüğünü unutmamız gerekir.
Neden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?:
Şu ana kadar hiç yetkili olmadım ama Garry's Mod Üzerinde çoğu şey biliyorum. Adaletli ve Düzgün bir şekilde görevimi yapacağıma inanıyorum.