Yetkili Başvurusu Power

150 views
Basit & Olmazsa olmaz bilgiler
Steam ID:
STEAM_0:0:198059268
Steam adı: Power
Oyun içi isim: Power
Garry's Mod oynama süren: 1800
Yaşın: 15
Mikrofonun varmı: Var.
Birazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt: Gercek ismim Yavuz , GarrysMod'da 70% Saatimi StarWars oynadim
Bize Hangi Serverlede Hangi Yetkide Oynadığını Yaz[Yoksa Boş Bırak]: 
Stack JedivsSith   [admin]
Osmanli Gaming [admin]
Enforce RP           [kurucu yrd]
Gladux RP            [kurucu yrd]
FreemanRP          [admin]
DestinyRP            [mod]
SpartaRP               [Basadmin]

Roleplay Kuralları & Örnekli Sorular
RDM Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: Random Death Matchdir Rastgele Adam öldürmektir.

NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: New Life Rule öldükden sonra 3dk beklemeden yine Roleplay'e baslamak.

Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:  Mesela ben Klon'larin icinde ajanim ve bir Oyuncu bana direk Ajan derse MetaGame'e girer.

FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: Mesela ben tek bir Jedi olarak Sithler etrafimi sararsa ve ben kacarsam FearRp olur.

FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: 
Fading Door Abuse

Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]:
propkill Propla bir Oyuncuyu öldürmek
proppush Bir Propla bir oyuncuyu ittirmek.
 PropClimb Propla bir yere tirmanma.
Propblock Mesela bir Prop ile kapiyi kapatmak
Prop Fly Bir Prop ile ucmak

RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: Mesela seni bir Droid öldürdü ve öldükten sonra o droiden intikamini almak.

Neden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?: 
:Oyuncuların yardıma ihtiyaca olduğunu düşündüğüm ve sunucunun da gelişme sürecinde yetkililerden çıkan fikirlerle gelişebileceğini düşündüğümden.

Reply